Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Saturday, 23-Jul-2005 00:00
MyvI..
Gambar-gambar ni sepatutnye dah lame dah letak sini.. kirenye mase myvi baru-baru keluar.. tapi baru sempat letak sini hari ni (6 dec).. tapi takpe, dah backdated to tarikh yg sebenar.. hehe.. sbb bz daaaa dgn keje.. projek nak go live mase tuh.. skang ni projek dah go live.. byk sket mase terluang.. so, sape-sape yg baru nak beli first car tu and budget sederhana, tgk-tgk la kereta ni.. mmg selesa.. exterior ok, interior pun ok.. cute miut la.. cume kalo lari dlm 110-120km kat highway, akan ade rase membuai@melayang sikit.. kereta ringan la katekan.. kalo berat-berat, semput lak enjin 1.3 tu nanti.. hehe.. enjoy.. :-)




© Pidgin Technologies Ltd. 2016